Houtstrips

Houtvision heeft een gevarieerd aanbod in houtstrips!
Zo kan je kiezen uit onze zeer betaalbare doe-het-zelf variant Douglas ( € 19,95 per m2!!), maar ook voor zeer duurzame teakhouten kant-en-klare houtstrips uit Indonesië. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel ze gelijk!

Showing 1–11 of 11 results

Wandhout voor binnen & buiten

Houtvision heeft diverse soorten houtstrips, ook wel wandpanelen genoemd. Dit zijn tetris-achtige 3-D wandpanelen die je eenvoudig zelf kan monteren. De losse paneeltjes schuif je makkelijk in elkaar en door de structuur zijn de overgangen niet zichtbaar. Douglas is geschikt voor buitengebruik. Lombok & Sumatra zijn geschikt voor gebruik binnenshuis en gebruik in vochtige ruimtes of bijvoorbeed onder een overkapping.

Voor de iets creatievere klussers bieden wij ook doe-het-zelf wandhout aan. Dit zijn losse balkjes (Douglas) die je zelf naar smaak bij ons uit kan komen zoeken. Deze losse balkjes zijn naar eigen creativiteit ook eenvoudig te monteren op een wand of muur. Dit kost alleen iets meer tijd dan de kant-en-klare variant.

Wat zijn de voordelen?

De houten wandpanelen zijn onderhoudsvrij, zorgen voor een betere akoestiek, en kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden. Door het gebruik van natuurlijke materialen in een interieur onstaat een warme en behaaglijke sfeer.

Zijn jullie wandpanelen duurzaam?

Onze wandpanelen zijn vervaardigd uit 100 % gerecycleerd materiaal. Deze worden samengesteld in Indonesië . De panelen worden gemaakt uit oude wrakken van kleine en middelgrote bootjes, en teak huisjes. Elk paneel heeft zijn eigen unieke verhaal en looks. De panelen zijn milieu vriendelijk doordat er geen bebossing voor wordt gekapt, maar dus geheel gerecycled worden!

Showroom

Om een goede indruk van onze wandpanelen te krijgen, raden we je aan om langs te komen in onze showroom te Zevenhuizen. Hier kan je de paneeltjes zien en voelen.

1
    1
    Uw Winkelwagen
    Houtstrips Borneo
    Houtstrips Borneo
    1 X 7,95 = 7,95